Product

Detail

Binnenkant Accesoires Jailbars

Jailbar kit Barndoor bus

code:0564-30
model:
Bus -02/55

Deze set bevat alle jailbars, 4 achterstukken, 8 middenstukken, 24 schroeven & 4 tussenstukken die de hoek van de jailbars met de middenbars verbinden, zodat het één geheel vormt voor de barndoor!

€ 260,00 incl Beperkte voorraad
update sync 04/03/2024
De zogenaamde ‘Jail-bar’ kits waren als accessoire verkrijgbaar bij Volkswagen en standaard voorzien op alle Deluxe bussen. Ze beschermen de zij- en achterruiten van je busje tegen rond schuivende bagage (op de parcel tray) in de bagageruimte net boven je motor.

Als nuttig en cool jaren 50, 60, 70 en 80 accessoire zijn ze echt gewild.  Echt zo typisch en periodiek om je T1, T2 of T3 bus aan te kleden, te vervolledigen of origineel te maken.

Anders dan de goedkopere reproducties (sets), worden de BBT ‘jail-bar’ kits vervaardigd uit hoge kwaliteit montage stukken en aluminium buizen, precies zoals Volkswagen het vroeger ook had.

Al de BBT ‘jail-bar’ montage onderdelen zijn uit onder druk geperst aluminium vervaardigd, in de volksmond heet dat dan gesmeed, exact zoals Volkswagen ze vroeger zelf vervaardigde. Gesmeed metaal is vele malen sterker dan de goedkopere gespoten reproductie onderdelen. Onze ‘jail-bar’ montage onderdelen worden de volle 100% vervaardigd in Duitsland.

BBT levert ‘jail-bar’ kits voor alle modellen klassieke Volkswagen busjes, T1, T2 maar ook voor T25, T3 of Vanagon. Alle kits worden geleverd inclusief montage materiaal. Enkele gaatjes boren voor de montage stukjes is noodzakelijk maar eenvoudig.


Gerelateerde producten

Om u beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van Cookies?. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Geen probleem!